سرداوران مسابقه

امیر فاضل زاده

دارند‍‌ه‌ی مدرک Q Arabica Grader از انجمن کیفی قهوه
(Coffee Quality Institute)
دارنده‌ی مدرک پیشرفته‌ی برشته‌کاری قهوه Roasting professional
از انجمن قهوه تخصصی اروپا Specialty Coffee Association
مدرس و محقق قهوه
قهرمان مسابقات ملی جذوه/ایبریک ایران ۲۰۱۸
داور مسابقات ستارگان باریستا ایران ۲۰۲۱
داور مسابقات دم آوری ایران ۲۰۲۱
داور مسابقات دم آوری ایران ۲۰۲۳

رها شاهسوار

دارنده‌ی مدرک Q Grader & Q processor از انجمن کیفی قهوه
(Coffee Quality Institute)
دارنده‌ی مدرک AST(Authorized SCA Trainer) in all modules Barista, Brewing, Sensory, Green Bean and Roasting از انجمن قهوه تخصصی
دارنده‌ی گواهینامه رسمی داور حسی مسابقات جهانی باریستا و دم‌آوری قهوه

محل برگزاری مسابقه

اطلاعات تماس هتل قلب تهران

نشانی هتل قلب تهران

تهران، خیابان ولیعصر، ابتدای بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، مرکز قلب و عروق شهید رجایی، هتل قلب
بهترین مسیر رفت و آمد به
هتل قلب تهران

اتوبوس

در ایستگاه نیایش که در خط 7 (تجریش _راه‌آهن) قرار گرفته است پیاده شوید و فاصله رسیدن از ایستگاه نیایش تا هتل قلب تهران 7 دقیقه است.

مترو

در ایستگاه میرداماد که در خط 1 (تجریش _کهریزک) قرار گرفته است پیاده شوید و با یک تاکسی خودتان را به تقاطع میرداماد در خیابان ولیعصر برسانید. مجددا سوار تاکسی شوید و در تقاطع هاشمی رفسنجانی پیاده شوید.

قوانین مسابقات جهانی باریستا

شرکت‌کنندگان با چه دستگاهی مسابقه می‌دهند؟

آسیاب قهوه کامپک i8 pro

آسیاب قهوه کامپک مدل i8 Pro یک دستگاه حرفه‌ای با تیغه‌های تخت 83 میلی‌متری است که امکان تنظیم دقیق درجه آسیاب را فراهم می‌کند. این دستگاه با موتور قدرتمند 610 واتی و سرعت چرخش 1290 دور در دقیقه، برای استفاده در محیط‌های پرکاربرد مانند کافی‌شاپ‌ها مناسب است. حجم مخزن دانه قهوه آن 1100 گرم است و بدنه‌ای از آلومینیوم صیقل‌خورده دارد. از ویژگی‌های برجسته این آسیاب می‌توان به تنظیم میکرومتریک درجه آسیاب، قابلیت تنظیم ارتفاع نگهدارنده پورتافیلتر و صفحه کنترل لمسی با قابلیت تنظیم دوزهای مختلف اشاره کرد. این دستگاه با طراحی کاربرپسند و امکانات پیشرفته، انتخابی ایده‌آل برای باریستاهای حرفه‌ای است.

اسپرسوساز کنتی دو گروپ اولتیما Conti MC Ultima

دستگاه اسپرسوساز MC Ultima پرچم‌دار شرکت کنتی است. با طراحی کارآمد تر، ارگونومی پیشرفته‌تر، نرم افزار بصری‌تر و گزینه‌های سفارشی بی پایان.
دستگاه اسپرسوساز حرفه‌ای مونته کارلو همیشه مفیدترین ابزار باریستاها بوده است، اما اکنون با صفحه نمایش لمسی TFT بصری، انجام تنظیمات کوچک حتی آسان‌تر شده است. با صفحه نمایش تمام رنگی و آیکون‌های قابل تشخیص، تنظیم و بهینه سازی ویژگی‌های قابل برنامه‌ریزی دستگاه به آسانی استفاده از تلفن هوشمند یا تبلت شده است.

جوایز مسابقه ستارگان باریستا

برندگان دوره پیشین

نفر اول: نیما طباطبایی
نفر دوم: کاوه زارع
نفر سوم: محمد عسگری

مسابقات ستارگان باریستا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید