مدرس و عضو انجمن تخصصی قهوه (SCA)
BARISTA, SENSORY
BREWING, GREEN COFFEE
داور مسابقات BARISTA
داور مسابقات LATTEART
مربی و داور LATTEART GRADING
عضو و مدرس LATTEART-BARISTA
مرکز آموزش CAFFERIVER ایتالیا
عضو مدرسه بینالمللی قهوه ESPRESSO ITALIANO (IIAC)
دستگاه آسیاب انفیم مدل PRATICA دستگاهی باکیفیت با عملکردی سریع و دقیق است و به لطف داشتن تیغههای مسطح 65 میلیمتری از جنس استیل سختکاری شده، 5 گرم دان قهوه را در هر ثانیه آسیاب کرده و موتور 440 واتی این دستگاه، به طور روزانه توانایی آسیاب کردن 3.5 کیلوگرم دان قهوه را دارد. تنظیم درجه آسیاب در این دستگاه به طور میکرومتریک انجام شده و علاوه بر تنظیم دستی، امکان برنامهریزی برای دوزهای متفاوت قهوه نیز وجود دارد. این دستگاه آسیاب مجهز به یک صفحه نمایش دیجیتال، پایه نگهدارنده پرتافیلتر قابلتنظیم و یک هاپر با ظرفیت حجمی 1.2 کیلوگرم دان قهوه است.
طراحی آیندهنگر
زیرو، اسپرسو ماشینی با شخصیت مقتدر و طراحی چشمنواز است که نوآوریهای تکنولوژی دالاکورته و ارزش کار باریستا را برجسته میکند؛ جایی که با تقلیل تمام محدودیتهابه صفر، به باریستا در بیان قابلیتهای خود کمک میکند.
جریان خود را پیدا کنید
با جریان ثابت آب، نرخ جریان برحسب گرم در ثانیه مستقیما روی صفحههای لمسی دیجیتال جدید قابل تنظیم است. هر هدگروپ میتواند نرخ جریان متفاوتی داشته باشد. از 3 گرم در ثانیه تا 9 گرم در ثانیه در طول فرایند عصارهگیری ثابت است.
به سبک خود و آزادانه عصارهگیری کنید
با جریان آب آزادانه هر اهرم در کنار واحدهای دمآوری زیرو، دارای 4 مرحله است که هر مرحله از قبل روی یک دبی مشخص (3،5،7 و 9 گرم در ثانیه) تنظیم شده است.