دومین دوره مسابقه ستارگان لاته آرت از تاریخ 7 الی 11 آذر ماه 1403 همزمان با نمایشگاه قهوه ایرانمال با همراهی و برنامهریزی گروه موثق و برند بنمانو برگزار شد. این مسابقه بهعنوان یکی از برجستهترین رویدادهای صنعت قهوه در کشورمان فراتر از یک رقابت ساده بود؛ بلکه محل تلاقی استعدادها، نوآوریها و خلاقیت باریستاهای جوان در عرصه قهوه بود.
39 شرکتکننده از سراسر ایران برای حضور در این رقابت ثبتنام کرده بودند که در نهایت، 36 نفر به روی استیج رفتند.
این مسابقه در پنج روز متوالی برگزار شد؛ دور مقدماتی در روزهای 7،8 و 9 آذر از ساعت 12 ظهر تا 9 شب در جریان بود و باریستاها با دانش و مهارت خود نه تنها قهوهای خوشطعم تهیه کردند، بلکه تجربهای فراموشنشدنی را از فرهنگ قهوه به ارمغان آورده و مهارتهای خود را به چالش کشیدند. در پایان روز سوم، ۱3 نفر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند:
امیرحسین صفری، آریا دانشفر، اشکان فارسی، مهدی نقیان، مهدی کوهیار، محمدجواد متقی، اشکان امیرپور، علیرضا بیگی، سبحان عالمی، ابوالفضل حسینی، آرمان میرحسینی، خالد عبادی و بهزاد خانی.
پس از برگزاری مرحله نیمه نهایی در روز چهارم و با رای داوران، 6 نفر به دور پایانی راه پیدا کردند. در انتهای این رقابت هیجانانگیز و نفسگیر، برندگان مسابقه در روز فینال به ترتیب زیر مشخص شدند:
بهزاد خانی (نفر اول)، علیرضا بیگی (نفر دوم)، آریا دانشفر (نفر سوم)، خالد عبادی (نفر چهارم)، مهدی نقیان (نفر پنجم) و محمدجواد متقی (نفر ششم).
6 شرکتکنندهی برتر این رقابت در پایان مسابقه به ترتیب نفر اول (200 میلیون تومان)، نفر دوم (70 میلیون تومان)، نفر سوم (پنجاه میلیون تومان)، نفر چهارم، نفر پنجم و ششم هر کدام (10 میلیون تومان) از طرف حامیان مالی این مسابقه بنمانو، کیا گستر، کاینو، کیا آکادمی، کرون، کوکم و سانتوس دریافت کردند.
در این مسابقه سرداور بینالمللی علیرضا اسکندری و داورانی برجسته در سه بخش تکنیکال، ویژوال و آرت بار از سراسر ایران حضور داشتند.
تیم داوران ویژوال: آبتین صمدی، امیر حسین مجیدی، ارسلان هلمی، مینا بیگدلی، مسیح مظلوم، محمد فضلعلی، روزبه کامران، سجاد آمدی، سروش سیادت و مرتضی میرطالبی
تیم داوران تکنیکال: مسعود آینه وند، هژیر احمدی، مجتبی نوزری و آرمین سکوتیان
تیم داوران آرتبار: محمدرضا هاشمی، ندا میرزاده، رعنا جوانمهر و الهام رنجبر
شرکتکنندگان در این مسابقه با دستگاه اسپرسو زیرو باریستا 2 گروپ و آسیاب قهوه انفیم مسابقه دادند تا بتوانند تجربهای را در سطح جهانی در این مسابقه کسب کنند.
در پایان مراسم از تمامی شرکتکنندگان و حامیان مالی تقدیر به عمل آمد و بر اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی در ارتقاء سطح دانش و فرهنگ قهوه در ایران تاکید شد. این مسابقه نه تنها یک رقابت بود، بلکه فرصتی برای یادگیری، ایجاد ارتباطات جدید و اشتراکگذاری دانش و تجربیات بین اعضای جامعه قهوه ایران محسوب میشد.