سرداور مسابقه

علیرضا اسکندری

مدرس و عضو انجمن تخصصی قهوه (SCA)
BARISTA, SENSORY
BREWING, GREEN COFFEE
داور مسابقات BARISTA
داور مسابقات LATTEART
مربی و داور LATTEART GRADING
عضو و مدرس LATTEART-BARISTA
مرکز آموزش CAFFERIVER ایتالیا
عضو مدرسه بین‌المللی قهوه ESPRESSO ITALIANO (IIAC)

داوران تکنیکال و ویژوال

محل برگزاری مسابقه

اطلاعات تماس ایران‌مال

نشانی ایران‌مال

تهران، انتهای بزرگراه شهید همت، اتوبان شهید خرازی، بعد از دریاچه چیتگر، خروجی ایران‌مال
بهترین مسیر رفت و آمد به ایران‌مال

خودروی شخصی

برای رفتن با خودروی شخصی، وارد اتوبان همت غرب شده و این اتوبان را تا بعد از محله‌های پونک، شهران، کن، دهکده‌ی المپیک و چیتگر ادامه دهید تا به تابلوی خروجی ایران‌مال در اتوبان خرازی برسید.

مترو

اگر از مترو تهران استفاده می‌کنید، می‌توانید در ایستگاه‌های چیتگر، ایران‌خودرو و وردآورد پیاده شوید، اما ایستگاه ایران‌خودرو (خط ۵) از همه‌ی این ایستگاه‌ها به ایران‌مال نزدیک‌تر است.

قوانین مسابقات جهانی لاته آرت

شرکت‌کنندگان با چه دستگاهی مسابقه می‌دهند؟

آسیاب حرفه‌ای قهوه یورکا مدل Atom Excellence 75

دستگاه آسیاب قهوه یورکا مدل Atom Excellence75 یکی از دقیق‌ترین و حرفه‌ای‌ترین آسیاب‌های سری تجاری برند Eureka است که برای استفاده در کافه‌ها و محیط‌های مسابقاتی طراحی شده است.

این آسیاب به تیغه‌های تخت فولادی سخت‌کاری‌شده با قطر ۷۵ میلی‌متر مجهز است و با موتور قدرتمند ۱۴۰۰ دور در دقیقه، عملکردی سریع، دقیق و کاملاً یکنواخت ارائه می‌دهد. بدنه‌ی دستگاه از استیل مقاوم و باکیفیت ساخته شده و با طراحی ارگونومیک خود، هم دوام بالایی دارد و هم زیبایی خاصی به میز باریستا می‌بخشد.

دستگاه Atom Excellence 75 انتخابی ایده‌آل برای باریستاهایی است که دقت، سرعت و ثبات در استخراج قهوه برایشان اهمیت بالایی دارد.

دستگاه اسپرسو زیرو باریستا 2 گروپ

طراحی آینده‌نگر
زیرو، اسپرسو ماشینی با شخصیت مقتدر و طراحی چشم‌نواز است که نوآوری‌های تکنولوژی دالاکورته و ارزش کار باریستا را برجسته می‌کند؛ جایی که با تقلیل تمام محدودیت‌هابه صفر، به باریستا در بیان قابلیت‌های خود کمک می‌کند.

جریان خود را پیدا کنید
با جریان ثابت آب، نرخ جریان برحسب گرم در ثانیه مستقیما روی صفحه‌های لمسی دیجیتال جدید قابل تنظیم است. هر هدگروپ می‌تواند نرخ جریان متفاوتی داشته باشد. از 3 گرم در ثانیه تا 9 گرم در ثانیه در طول فرایند عصاره‌گیری ثابت است.

به سبک خود و آزادانه عصاره‌گیری کنید
با جریان آب آزادانه هر اهرم در کنار واحدهای دم‌آوری زیرو، دارای 4 مرحله است که هر مرحله از قبل روی یک دبی مشخص (3،5،7 و 9 گرم در ثانیه) تنظیم شده است.

برندگان سومین دوره مسابقه ستارگان لاته آرت

نفر اول
نفر دوم
نفر سوم

مسابقات لاته آرت را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید