دارندهی مدرک Q Arabica Grader از انجمن کیفی قهوه
(Coffee Quality Institute)
دارندهی مدرک پیشرفتهی برشتهکاری قهوه Roasting professional
از انجمن قهوه تخصصی اروپا Specialty Coffee Association
مدرس و محقق قهوه
قهرمان مسابقات ملی جذوه/ایبریک ایران ۲۰۱۸
داور مسابقات ستارگان باریستا ایران ۲۰۲۱
داور مسابقات دم آوری ایران ۲۰۲۱
داور مسابقات دم آوری ایران ۲۰۲۳
دارندهی مدرک Q Grader & Q processor از انجمن کیفی قهوه
(Coffee Quality Institute)
دارندهی مدرک AST(Authorized SCA Trainer) in all modules Barista, Brewing, Sensory, Green Bean and Roasting از انجمن قهوه تخصصی
دارندهی گواهینامه رسمی داور حسی مسابقات جهانی باریستا و دمآوری قهوه
تنظیم سریع، پایدار و تکدست با مکانیزم قفل مستقل باعث شده است آسیاب قهوه مالکونیگ در مسابقات جهانی باریستا، انتخاب اول تمامی شرکتکنندگان باشد.
با این آسیاب خیال شما از بابت ثبات در کیفیت خروجی قهوه آسیاب شده در مسابقه تضمین خواهد شد.
قابلیتهای فیزیکی از جمله قابلیت تنظیم ارتفاع هولدر و تنظیم ارتفاع اسپات به شرکتکننده این امکان را میدهد تا با هر پرتافیلتری راحتترین کاربری را داشته باشد.
دستگاه قهوهساز تمپسا با ساختار بسیار عالی و فوقالعادهای که دارد مناسب برای مسابقات باریستا است. کیفیت قهوهای که از دستگاه اسپرسوساز قدرتمند تمپسا عصارهگیری میشود بسیار باکیفیت و مطلوب است و اجازه میدهد طعم و عطر دانههای قهوه بدرخشد و شرکتکننده یک نتیجه عالی از کار کردن با این دستگاه دریافت کند.
برگزاری استیج 1 تا 4
ناهار و استراحت
برگزاری استیج 5 تا 15
اعلام نتایج و اسامی راه یافته به مرحله نیمه نهایی بعد از شور داوران
استیج 14 – 15 – 16
ناهار و استراحت
برگزاری استیج 6 نفر منتخب داوران
اعلام نتایج و اهداء جوایز بعد از شور داوران